Yowgavakantie Tenerife

Zin in een zonnige vakantie bij de oceaan, met dagelijks yoga in fijn gezelschap en toch veel tijd voor jezelf?
Als beginner, krijg je een stevige basis mee om ook thuis verder aan (Ashtanga) yoga te doen.
Als ervaren Ashtangi, begeleidt Nathalie je door de primary en/of intermediate serie. Iedereen leert bovendien pranayama en meditie.

DATAik ga mee
dinsdag 4 juni t/m dinsdag 11 juni 2019

LOCATIE

We verblijven in het Mandala de Masca, in het zuidwesten van Tenerife

PROGRAMMA
De zon maakt je wakker.  Je sluit aan bij de Ashtanga yogales (geleid of Mysore stijl afhankelijk van je voorkeur en niveau), waarna je buiten kan genieten van een vegetarische brunch.  De rest van de dag kan je vrij de kloven verkennen, een schaduwplekje opzoeken met een boek, in de golven spelen op je surfboard, …  In de late namiddag volg je een ontspannen yin-yogales, ga je mediteren, leer je nieuwe houdingen, verdiep je je in pranayama of praat je over yogafilosofie.  En dan is het tijd voor het verrukkelijke diner.

DOCENT(EN)
Bij een groep kleiner dan 14 mensen worden alle lessen gegeven door Nathalie Van Turnhout. Is het enthousiasme groter, dan nodigen we een tweede ervaren docent(e) uit.
Nathalie geeft al 10 jaar Ashtanga en yin yoga aan beginners en gevorderden. Ze is medeoprichtster van Yowga en FlowingYoga in België en geeft momenteel les in Florida. Als osteopate heeft ze een grondige anatomische kennis die toelaat veilig om te gaan met het lichaam en eventuele blessures te verhelpen. Ze volgde oa. les bij Gregor Maehle en Monica Gauci (RYT500) en schoolt zich dagelijks bij in pranayama, meditatie en yogafilosofie.

ETEN EN DRINKEN
Het team van Mandala de Masca verzorgt uitgebreide brunch en diner ism Kyra de Vreeze.
Verwacht je aan heerlijke biologische en vegetarische gerechten, vaak uit eigen tuin en bereid volgens het slow food principe. Daarnaast word je verwend met gezonde snacks en fruit, verse kruidenthee en water.

PRIJZEN PER PERSOON (vroegboekkorting is afgelopen)
1 pers. €1285
2 pers. €970
3-4 pers €865

Inclusief7 overnachtingen, alle maaltijden, gezonde snacks en fruit, alle yogalessen, fantastisch gezelschap
Exclusief: Vlucht en transfer (reken € 40,- voor de transfer met een gedeelde taxi), auto huren (optioneel), reis-en annulatieverzekering, surflessen, massage, …

DEELNEMERS
Beginners en gevorderden, de ochtendlessen worden opgesplitst zodat ieder op zijn niveau kan leren.

REGISTRATIE
Het aantal plaatsen is beperkt.  Reserveer dus snel je plekje door online in te schrijven en het voorschot van €200 over te schrijven op het rekeningnummer
IBAN: BE28 4314 7611 0120
BIC: KREDBEBB.
MEDEDELING: Tenerife + je volledige naam
Enkel na ontvangst van het voorschot is je plekje verzekerd.
Het volledige bedrag, dien je te betalen voor 1 december 2018 om in aanmerking te komen voor de vroegboekkorting.

ANNULATIEVOORWAARDEN
Het voorschot is niet terugvorderbaar.  Bij annulatie voor 15 februari 2019, krijg je 50% van het inschrijvinggeld terug. Na deze datum zijn annulaties enkel toegelaten in geval van ziekte mits voorlegging doktersbriefje of ernstige ziekte van een familielid (ouder, partner, kind, broer of zus). Blessures gelden niet als geldige reden voor annulatie. Je kan wel steeds vervanging zoeken, moest er onverwacht toch iets tussenkomen.

Heb je nog vragen? Stuur een berichtje naar Nathalie.

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *