Yogaweekends

yowga workshops logo

Stilte en Ashtanga in het Pajottenland
Verdiep je in Ashtanga yoga en geniet van de rust tijdens dit yogaweekend op de prachtige locatie van Klooster Rosario. De dag begint in een zalige stilte die bewaard wordt tot na de brunch.
Dagelijks volg je yoga in een gerestaureerde kapel. Tussendoor volg je de wandelknooppunten, neem je een duik in het buitenzwembad, snoezel je weg in de tuin, bezoek je de dorpjes van het Pajottenland of ontspan je in de bibliotheek met één van de 2000 boeken.
Dit yogaweekend is geheel verzorgd inclusief  3 overnachtingen, 7 heerlijke (zo veel mogelijk) biologische, vegetarische maaltijden met fruit en versnaperingen tussendoor met mogelijk als extra een ligconcert met Steven Vrancken.
Een compleet weekend om te groeien in yoga en te bloeien in stilte.

DATA:
donderdag 13 t/m zondag 16 september 2018

YOGA: Tijdens dit yogaweekend worden verschillende yogalessen gegeven. De ochtendles is een traditionele Ashtanga les in Mysore-stijl (aangepaste les voor beginners wordt op een apart moment voorzien afhankelijk van het niveau en aantal deelnemers).  De andere lessen worden aangepast aan het moment van de dag (pranayama, nidra, yin, …). Bij mooi weer kan de les in de prachtige tuin doorgaan. Ervaring met yoga is niet vereist.

LESGEVER:  Nathalie Van Turnhout

LOCATIE: 
Het weekend vindt plaats in klooster Rosario. Dit is een klein klooster in hartje Bever, een dorpje op de grens van het Pajottenland en de Vlaamse Ardennen.  Het klooster is voorzien van al het nodige voor een heerlijk, gezond yoga weekend. Er zijn een- en tweepersoonskamers, een kapel met muurverwarming waar de lessen doorgaan, een mooie stilteruimte, een leefruimte met gezellige zitbanken, open haard en een bibliotheek met meer dan 2000 boeken, allemaal omringd door een prachtige tuin met openlucht zwembad. Voor de deur loopt een wandelpad dat deel uitmaakt van het wandelknooppadennetwerk.

De hele dag staan koffie, thee, water, fruitsap, fruit en versnaperingen voor je klaar.

PROGRAMMA: Bekijk een uitgebreid programma overzicht

PRIJZEN PER PERSOON:
Gedeelde kamer (2 of 3 personen) €385
Eenpersoonskamer  €475
Bovenstaande prijzen zijn per persoon.
Boekingen gebeuren op volgorde van aanmelding. Graag op het aanmeldformulier aangeven welke kamer je wilt reserveren.

INCLUSIEF:
  *alle yogalessen 
*middag- en avondprogramma
✳ 3x overnachting ✳ 3x lunch, 4x diner. Alle maaltijden zijn vegetarisch en (zo veel mogelijk) biologisch ✳ Drankjes zoals thee, koffie, fruitsap …
✳ Fruit en versnaperingen ✳ ligconcert Steven Vrancken (te bevestigen)

EXCLUSIEF:
 ✳ Vervoer
✳ Reisverzekering
✳ Annuleringsverzekering
We gaan carpooling organiseren.  Ook met openbaar vervoer is Rosario goed te bereiken.

GROEPSGROOTTE:  
Minimaal 8, maximaal 16 deelnemers.

REGISTRATIE: Het aantal plaatsen is beperkt.  Reserveer dus snel je plekje door online in te schrijven en het juiste bedrag in euro over te schrijven op het rekeningnummer BE28 4314 7611 0120, BIC KREDBEBB op naam van Nathalie Van Turnhout.  Geef als mededeling ‘yogaweekend + volledige naam’ aan.
Je registratie wordt geannuleerd indien de betaling niet gebeurd is binnen 5 werkdagen na online registratie.

ANNULATIEVOORWAARDEN:
Omdat Yowga de reservatie niet kan annuleren, zijn annulaties enkel toegelaten in geval van ziekte mits voorlegging doktersbriefje, ernstige ziekte van een familielid (ouder, partner, kind, broer of zus). Je kan wel steeds vervanging zoeken, als er toch iets zou tussenkomen.

ik ga meeik heb een vraag

 

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave