Sonja Palmans

Sonja startte in juli 2016 met een beginnerscursus Ashtanga bij Ester (Yowga). Ze was helemaal niet sportief aangelegd maar wou deze vorm van yoga toch een kans geven omdat ze diep vanbinnen wist dat het haar goed zou doen. Het was al vrij snel liefde op het eerste zicht en van een practice van 1 keer per week werd het stilaan meer… Ze leerde dat ze tot meer in staat was dan ze op het eerste zicht zou denken. Sonja vond al vrij snel haar focus en rust in deze prachtige vorm van yoga. Het moment op de mat werd echt een me-time moment waar ze de beslommeringen van de dag kon achterlaten en zich volledig kon toeleggen op haar practice.

Na deelgenomen te hebben aan een aantal Yowga-vakanties en andere Ashtanga workshops begon het te kriebelen om deze yogavorm ook te delen met anderen. Daarop startte ze in januari 2019 met de 200-uurs Intensieve Ashtanga Yoga Docenten Opleiding bij Yogaplace Maastricht die ze vervolgens in juni 2019 met succes afgerond heeft.

“Lokah samastah sukhino bhavantu” – Moge alle wezens in het universum gelukkig en vrij zijn en mogen al mijn gedachten, emoties, woorden en daden bijdragen aan dat geluk.

Opleidingen en workshops:

Juli 2017: 3-daagse workshop Ashtanga Yoga & philosophy met Govinda Kai (Oldenzaal-Nederland)

Juni 2018: 3-daagse workshop Ashtanga yoga met David Guarrigues (Sofia-Bulgarije)

Juni 2019 afgerond: 200-uurs Intensieve Ashtanga Yoga Docenten Opleiding door Manon Simonis en Anouk Prop (Yogaplace-Maastricht NL)