Renee van Dijk

“Al redelijk jong ben ik in mijn leven in contact gekomen met yoga, en heb op mijn reizen tevens een aantal maanden yoga beoefend in India het land van oorsprong. Ook heb ik verschillende vormen van meditatie beoefend waaronder Vipassana.

Yoga is altijd een leidraad geweest. Zelfs als ik weer even afdwaalde door het leven heeft yoga toch altijd weer de weg terug gevonden naar mijn hart. Het is nu een integraal deel van mijn leven geworden en twee jaar geleden heb ik een intensieve opleiding gevolgd voor Hatha yoga, wat mijn leven heeft verrijkt. Daarna heb ik nog  een aantal Yin modules gevolgd. Hierin blijf ik mezelf ontwikkelen. Graag wil ik mijn passie delen met jullie, en de rust, kracht en energie die yoga je kan geven laten ervaren. Ik hoop dat ik jullie een stuk mee mag begeleiden op het pad van yoga.”

Health is wealth
Peace of mind is hapiness
Yoga shows the way

Welkom allemaal in  mijn lessen!