Tarieven en voorwaarden

Onderstaande tarieven en regels zijn vervallen met de stopzetting van Yowga. Voor meer info neem persoonlijk contact op. I.v.m. corona is er nog geen nieuwe abonnementsvorm.

REGULIERE TARIEVEN (per 1/2/2019):

LIDMAATSCHAP Yoga
€38 /maand lidmaatschap 1 keer per week
€56 /maand lidmaatschap 2 keer per week
€64 /maand lidmaatschap  onbeperkt

ANDERE FORMULES
€110,- voor 10 lessen (6 maanden geldig)
€12,50  per losse les
€12,50  per twee proeflessen

Omdat we per 31 maart stoppen met het volledige rooster, geldt dat er een 6-beurtenkaart aangekocht kan worden voor € 65,-, met een geldigheid tot 1 april 2020. Ook kan een losse maand (maart) worden betaald, of per losse les.

Wil je kijken of na 1 april ashtanga iets voor je is? vanaf 1 april werken we met kwartaalbetalingen of kun je als beginner een starterspack aankopen (1 kijkles, 1 priveles + lessen lopende kwartaal). Dus probeer het uit vóór 1 april. Als Yowgi krijg je 4 lessen cadeau voor de donderdagavond of zaterdagochtend en je mag een vriend(in) meenemen voor € 12,50 voor die 4 lessen – wel even aanmelden zodat we voor de juiste begeleiding kunnen zorgen.

QI GONG / TAI CHI: de lessen worden verzorgd door Thomas Portier. de eerste les is een gratis proefles. Daarna kun je een kaart kopen voor 10 lessen of een abonnement aangaan. Mail naar t.portier1@gmail.com voor meer info.

 • Teken je voor lidmaatschap via domiciliëring, dan kom je de eerste maand onbeperkt voor de prijs van 1 les per week!
 • Een lidmaatschap wordt afgesloten voor minimaal 3 maanden, nadien is het maandelijks opzegbaar. Je domiciliëring loopt automatisch door na 3 maanden tenzij je voor de 1ste van de maand een mailtje stuurt naar info@yowga.be.
 • Bij domiciliëring gaat maandelijks een vast bedrag van je rekening (rond de 15e van de maand).
 • Je kunt elk moment starten met domiciliëring; het bedrag wordt naar rato over de resterende dagen van de maand berekend met een minimum van € 10,-. Heb je nog beurten op een kaart; dan worden die ook verrekend tegen de aankoopprijs. Ook bij vakanties met stopzetting wordt over een gedeeltelijke maand naar rato verrekend met een minimum van € 10,-;
 • Van lidmaatschapsformule veranderen kan op elk moment.  Twee keer per jaar kan je onderbreken voor minimum 2 weken voor reizen etc. Dit dien je voor de 1ste van de maand per mail te melden.
 • Voor alle veranderingen aan je lidmaatschap (stopzetting, verandering formule of tijdelijke onderbreking) dien je voor de 1ste van de maand te mailen naar info@yowga.be.
 • Een domiciliëring die wordt teruggetrokken kost Yowga geld. Zeg daarom conform voorwaarden eerst bij ons op en dan kun je eventueel ook bij de bank opzeggen als je dat wenst. Ook een niet-uitgevoerde domiciliëring wegens bijvoorbeeld onvoldoende saldo kost ons geld en tijd. Hiervoor zullen € 10,- administratiekosten worden verrekend in de volgende maand. Zorg dus steeds voor voldoende saldo op de betreffende bankrekening.
 • Bij een blessure verwittig je ons zo snel mogelijk.  Enkel in samenspraak met je docente kan beslist worden om je lidmaatschap tijdelijk te onderbreken.
 • Kan je een week geen les volgen? Dan mag je binnen de maand de gemiste lessen inhalen. In te halen lessen vervallen bij stopzetting van het abonnement.
 • Heb je een 1x per week lidmaatschap en wil af en toe een extra les volgen (en je hebt geen in te halen lessen meer in die maand), dan kan je een losse les kopen (€12,50) of met een beurtenkaart (€110) werken.
 • Op feestdagen is er geen les of een aangepast uurrooster.  Je mag deze les altijd op een ander moment inhalen.
 • In vakanties kunnen minder lessen worden gegeven. Soms kan er een les uitvallen door privé-omstandigheden, wanneer deze binnen het team niet kan worden vervangen. We gaan ervan uit dat er genoeg mogelijkheden zijn in het rooster om een andere les te volgen of een volgende week in te halen bij een abonnement – wanneer je echter geen optie hebt, bespreek dit dan met de leraar;
 • Een beurtenkaart kan omgezet worden naar lidmaatschap.  We betalen je de nog geldige beurten terug bij omschakeling.
 • Een beurtenkaart is overdraagbaar bij stopzetting (er wordt geen geld teruggegeven)
 • Een beurtenkaart kan gedeeld worden met directe familie (eerste lijn of gezin) of een vaste yogavriend(in) – dan wordt wel de geldigheid beperkt tot 3 maanden. Bij een enkele les van een vriend(in) geldt dit niet; dan kan gebruik gemaakt worden van de proeflessen (eerste twee lessen) of losse beurten.