Nathalie Van Turnhout

Ashtanga yoga teacherNathalie

Nathalie vond haar yogaliefde op het scherm. In een online video brachten twee atletische mannen yoga met kracht, focus en souplesse. Het was zalig om op een winteravond een sessie mee te doen. Meteen merkte ze dat ze beter herstelde en dieper ademde. Jarenlang was ze competitief triatlete en haar lichaam was ongemerkt uit balans geraakt. Yoga hielp haar om langzaam te herstellen.

In 2008 volgde ze voor het eerst PowerYoga bij De Yoga Studio in Eindhoven. Dit was een openbaring! Ze wist al snel dat ze haar kantoorbaan ging inruilen om yoga-docente te worden. In 2009 startte ze dan ook de Ashtanga Yoga Teacher Training in combinatie met een 7-jarige opleiding tot osteopaat.

Wat begon als een puur fysieke bezigheid, werd vervolgens een levenspad …

Inmiddels is Nathalie verhuisd naar Orlando en moeten we haar bij Yowga missen….. Zij zet haar yogapad voort. Ze volgde in 2017 vijf weken en in 2018 één week les bij Gregor Maehle en Monica Gauci (ashtanga; samen met oud-leerling en tevens docente Carolien Punie) en verbreedt haar ashtanga practice regelmatig met yin yoga en yoga nidra, soms via skype met Yowga-yogi’s;-).

Nathalie organiseert in september 2018 voor de derde keer een Yowga-weekend, dit keer in Belgie en in september 2019 een yogavakantie op Tenerife. Vooraf en nadien komt zij vast ook een aantal lessen/workshops geven bij Yowga!

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave