Alette Seelen

Vriendin van Roy en moeder van zoon Kay (2015) en dochter Joy (2017). Kapster van opleiding maar interesse voor vele andere spirituele lessen en lichaamswerk.

Alette heeft veel ervaring in het geven van het verzorgen van groepslessen in sport-/fitnesscentra. Alette maakte kennis met yoga door de opleiding van Club Joy. Hierin werd yoga en pilates gecombineerd. Weliswaar geen traditionele yoga wellicht, maar het gevoel, de bewegingen en de bewuste ademhaling spraken Alette enorm aan. Naarmate de ervaringen in lesgeven en de eigen practice groeien, voelt Alette zich steeds meer verbonden met yoga en wil ze er steeds meer van weten en is zij van plan haar kennis uit te breiden in de vorm van een yoga-opleiding.

Alette voelt zich sterk verbonden met de mensen in haar les en ze heeft ook gemerkt dat ze zichzelf kan zijn en in haar kracht is tijdens een les.

Yoga is voor Alette terugkeren in jezelf, in je eigen kracht zijn, je oergevoel naar boven halen, je gedachten relativeren en door bewuste ademhaling ontdekken hoeveel je meer kan bereiken dan je denkt.

Ervaring:

2005 – 2006 : Opleiding Fitness- instructor/initiator te Syntra Hasselt

2007 – 2008 : Opleiding Club Yoga van Club Joy, Opleiding Shiatsu Ontspanningsmassage, Docente yoga te Sportvision Neerpelt

2008 – 2009: Docente yoga bij Happy Body Wellness Center Bree, De Boneput Bree, Victory Fitness Zonhoven

2009 : Docente yoga te Fysio Fit Lommel ( huidige i-Fitness ), opdrachten grensregio’s

2016 : Docente yoga te Odacs Overpelt

2018: Docente yogalates bij Yowga